Skip to content

Tron kopen?

Waar kan je veilig en betrouwbaar Tron kopen?

Stop met het zoeken naar een betrouwbare Tron broker. Wij hebben alle veilige en betrouwbare TRX brokers in handige overzichten geplaatst, zodat jij zelf kan kiezen waar je Tron kopen wilt. We tonen de goedkoopste TRX broker, de broker die het snelst levert en brokers die een eigen app hebben ontwikkeld.

Top 3 Tron exchanges met iDEAL en Bancontact in 2024

De beste TRX exchanges die Tron kopen met iDEAL mogelijk maken, inclusief een wallet, mobiele TRX app en andere betaalmethodes (Bancontact, PayPal en creditcard).

Bitvavo Exchange

🏆 Marktleider Nederland
1,5+ miljoen klanten

1. Bitvavo

Bitvavo reviews trustpilot

Max. 0.25% taker fee / 0.15% maker fee
200+ crypto's met iDEAL, Bancontact en PayPal
DNB Registratie

🎁 Tijdelijk 20 euro gratis crypto
+ € 10.000 gratis verhandelen.

Bybit exchange

🔥 Zeer lage trading kosten.
15+ miljoen klanten.

2. Bybit

Bybit Twitter followers

Maximaal 0.10% spot trading fees
800+ crypto's met iDEAL, Bancontact en creditcard
Fondsen beheer via SATOS met DNB registratie

🎁 Tijdelijk 40 euro gratis crypto, tot $30k stortingsbonus en 10% korting op fees.

Coinmerce Exchange

3. Coinmerce

Coinmerce reviews trustpilot

0.50% via app / max. 0.20% via exchange
350+ crypto's met iDEAL, Bancontact en creditcard
DNB registratie

🎁 Tijdelijk €5 BTC en €5 ETH gratis na KYC.

Koop Tron vliegensvlug met iDEAL of Bancontact bij één van de onderstaande brokers. Zij kunnen namelijk binnen enkele seconden jouw Tron (TRX) uitleveren, omdat ze ook een ingebouwde bewaarportemonnee faciliteren. Op die manier heb je snel jouw TRX en ook nog eens een eigen Tron wallet!

Direct online Tron kopen

Waar kan ik online Tron kopen?

Tron (TRX) is een populaire cryptocurrency en kan via tientallen platformen aangeschaft worden. De meeste crypto brokers hebben eenvoudige software ontwikkeld, waardoor Tron kopen zeer gemakkelijk gaat. Technische kennis is dus niet noodzakelijk en je kan al beginnen met investeren in Tron vanaf 1 euro. Zeer laagdrempelig dus.

Hoe Tron kopen infographic

Goedkoop Tron kopen met iDEAL

Een van de verschillen tussen alle brokers is de servicekosten die zij in rekening brengen. Door de goedkoopste Tron broker te selecteren kan je op een snelle manier geld besparen en je rendement verhogen. In onderstaand overzicht vergelijk je Tron prijzen inclusief handelskosten.

 

Tron Kopen

Hoe werkt Tron kopen?

 1. Kies een geschikte broker
 2. Stort tegoed met iDEAL of Bancontact
 3. Wissel je tegoed om voor TRX
 4. Voila, je bent een Tron eigenaar
DNB registratie of via partner
Nederlandse support
Cold wallet opslag
Voldoen aan regelgeving
iDEAL en Bancontact
Creditcard

Registratie Nederlandsche Bank

Alle getoonde brokers zijn geregistreerd bij De Nederlandsche Bank of werken samen met een geregistreerde partij.

Waar moet je rekening mee houden voordat je Tron kopen gaat?

Zeker als je nieuw bent in de crypto wereld dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Zo is het investeren in Tron zeer risicovol en bestaat er een grote kans dat je geld gaat verliezen. De Tron koers kan namelijk erg snel veranderen met tientallen procenten. Daarnaast gaat crypto handel 24/7 door, dus is er ook handelsactiviteit wanneer jij ligt te slapen. Investeer dus alleen geld in Tron wat je kan missen en niet nodig hebt voor belangrijke zaken.

Daarnaast is het ook goed om jezelf te verdiepen in waar je nou eigenlijk in gaat investeren. Onderzoek het Tron project en bekijk wat er op de planning staat voor de komende maanden/jaren. Bekijk ook of het team nog actief is en of er nieuwe features gereleased worden. Ga niet zomaar mee in een hype, wanneer de prijzen stijgen. Luister ook niet naar YouTubers, crypto signals of websites die jou Tron kopen aansporen. Het kan namelijk zo zijn dat zij betaald worden om Tron te promoten.

Wanneer koop je Tron?

Wanneer je tot het aankopen van Tron overgaat is je timing ook erg belangrijk. In de afbeelding hebben wij geschetst wat het beste koop- of verkoopmoment is. Timing is hierbij essentieel en erg moeilijk. De beste traders op de wereld kunnen niet eens exact een bodem of top voorspellen en hierop inspelen. Voor de meeste is er zo dicht mogelijk bij de bodem of top zitten al voldoende.

Alleen veilige en betrouwbare Tron brokers

Alle brokers op deze pagina zijn 100% Nederlands en maken Tron kopen met iDEAL, Bancontact en creditcard mogelijk. Wij tonen enkel brokers met een goede reputatie in Nederland en België en we hebben bij alle brokers bestellingen gedaan. Van iedere broker ontvang je een eigen Tron wallet, waarmee je jouw TRX-coins kan beheren.

Houd rekening met het volgende als je gaat beleggen in Tron:

 • De koersen veranderen vliegensvlug, zelfs tijdens je Tron aankoop.
 • Iedere broker wereldwijd brengt servicekosten in rekening, niemand doet dit gratis. Het is een handige methode om de goedkoopste Tron broker te selecteren om hierop te besparen.
 • Iedere broker die EUR naar TRX faciliteert moet van Europa een ID-verificatie uitvoeren. Hier kan je dus niet omheen. Tron kopen zonder ID is dan ook niet mogelijk.
 • Afrekenen met PayPal, Paysafecard of cadeaubonnen is vaak ook niet direct mogelijk (wel tegen een hoge fee).

Hoe kies ik een broker om mijn Tron te kopen?

Wij vinden een gebruiksvriendelijk platform in combinatie met lage handelskosten erg belangrijk, maar dat kan voor jou heel anders zijn. Bepaal dus voor jezelf wat jij belangrijk vindt. Om je alvast op weg te helpen, de meeste mensen vinden de volgende zaken belangrijk:

 • Makkelijk Tron kopen met iDEAL, Bancontact of creditcard.
 • Eerlijke, lage en transparante kosten.
 • Geen onverwachte kosten of onverwachte identificaties.
 • Het aantal crypto’s in het assortiment.
 • Support in het Nederlands, ook buiten kantoortijden.

Al met al kan je ervan uit gaan dat alle brokers op deze pagina een gebruiksvriendelijk systeem hebben, Nederlands support leveren en iDEAL betalingen ondersteunen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is een keuze te maken waar jij je Tron gaat kopen.

Heb je nog vragen over het investeren in TRX, neem dan gerust contact met ons op. Wil je meer weten over deze munt, bekijk dan onze Tron (TRX) pagina.

[wp-faq-schema title=”Veelgestelde Tron Vragen” accordion=1]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *