Skip to content

Kaspa kopen?

Waar kan je veilig en betrouwbaar Kaspa kopen?

Ben jij op zoek naar een veilige en betrouwbare Kaspa aanbieder? Dan zit je hier goed! Op deze pagina kun je diverse overzichten vinden van de goedkoopste en snelste Kaspa exchanges. Bekijk de overzichten en kies voor een exchange die bij jouw wensen en behoeften past!

Top 3 Kaspa exchanges met iDEAL en Bancontact in 2024

Bij deze Kaspa exchanges kun je gemakkelijk Kaspa aanschaffen. Binnen deze exchanges heb je een wallet, mobiele app en kun je betalen met vertrouwde betalingsmethodes, zoals iDEAL en Bancontact.

Bybit exchange

🔥 Zeer lage trading kosten.
15+ miljoen klanten.

1. Bybit

Bybit Twitter followers

Maximaal 0.10% spot trading fees
800+ crypto's met iDEAL, Bancontact en creditcard
Fondsen beheer via SATOS met DNB registratie

🎁 Tijdelijk 40 euro gratis crypto, tot $30k stortingsbonus en 10% korting op fees.

MEXC Exchange

🏆 0% Trading Fees

2. MEXC

MEXC reviews Twitter

0% taker fee / 0% maker fee
Werkt met Banxa voor iDEAL (DNB registratie)
Zelf geen DNB Registratie

🎁 Tijdelijk 10% extra korting op fees (levenslang) + tot $1000 bonus.

KuCoin Exchange

🔥 Gebruikt door 1 op 4 traders

3. KuCoin

KuCoin reviews Twitter

Maximaal 0.10% spot trading fees
Werkt met BTC Direct voor iDEAL (DNB registratie)
Zelf geen DNB Registratie

🎁 Ontvang levenslang 20% korting op alle handelskosten (exclusief).

Houd er rekening mee dat Bybit, MEXC en KuCoin geen registratie hebben bij De Nederlandsche Bank (DNB). Dit betekent dat zij zelf geen bewaarportemonnees en omwisselmogelijkheden van euro naar crypto (en andersom) mogen aanbieden. Alle bovenstaande partijen werken samen met een DNB geregistreerde partij om het omwisselen van euro naar crypto mogelijk te maken. Het is niet illegaal om zo’n partij te gebruiken.

Waar kan ik online Kaspa kopen?

Je kan Kaspa kopen bij alle exchanges die op deze pagina staan. Dit doe je eenvoudig met iDEAL, Bancontact en creditcard. Je kunt al vanaf €1 aan de slag gaan! Ook zijn alle portalen eenvoudig ingericht, waardoor je alles snel kunt vinden en begrijpen.

Hoe Kaspa kopen (infograph)

Bybit exchange

🔥 Zeer lage trading kosten.
15+ miljoen klanten.

Wereldwijd actief, zeer hoge liquiditeit
Web3, Earn, Copy Trading en meer

🎁 Tijdelijk 40 euro gratis crypto, tot $30k stortingsbonus en 10% korting op fees met code.

MEXC Exchange

🏆 0% Trading Fees

Extra korting en voordelen met MX Token
Snelle listing van nieuwe projecten
Voor beginners en ervaren traders

🎁 Tijdelijk 10% extra korting op fees (levenslang) en tot $1000 bonus.

KuCoin Exchange

🔥 Gebruikt door 1 op 4 traders

30 miljoen gebruikers wereldwijd
KuCoin VISA debit card
Snelle listing nieuwe coins

🎁 Ontvang levenslang 20% korting op alle handelskosten (exclusief).

Kaspa (KAS) kopen

Hoe werkt Kaspa (KAS) kopen?

 1. Kies een geschikte exchange
 2. Stort tegoed met iDEAL of Bancontact
 3. Wissel je tegoed om voor KAS
 4. Voila, je bent een Kaspa holder
Registratie bij DNB of DNB partner
Internationaal support
Cold wallet opslag
iDEAL en Bancontact
Creditcard

Waar moet je rekening mee houden voordat je Kaspa gaat kopen?

Voordat je Kaspa aanschaft in 2024 is het handig om kennis te hebben over een aantal zaken. Als eerst is het belangrijk om te weten hoe de cryptomarkt in elkaar steekt. In deze markt vinden namelijk veel verschuivingen plaats. De koersen stijgen en dalen binnen een kort tijdsbestek. Daarom moet je je ervan bewust zijn dat investeren in Kaspa zeker risicovol kan zijn. Investeer dus alleen geld dat je ook echt kunt verliezen. In het verleden is het gebeurd dat de Kaspa koers met zo’n 20% op één dag steeg of daalde. Houd hier dus rekening mee.

Wanneer Kaspa kopen?

Een andere term binnen de cryptomarkt is de “marktcyclus”. Dit is een patroon van dalingen en stijgingen die in een vaste volgorde terugkomen. De koers begint uiteraard laag, vervolgens gaat het omhoog en daarna gaat de koers naar een hoogtepunt. Hierna begint de koers weer te dalen. Dit patroon heeft meerdere herhalingen en start vaak van boven naar beneden.

Doe altijd goed onderzoek naar projecten

Bij investeren komen altijd risico’s kijken. Daarom is het belangrijk om eerst grondig onderzoek te doen. Doe dit echt zelf bij betrouwbare bronnen en ga niet uit van adviezen die je krijgt van vrienden, collega’s, influencers en andere kennissen. Breng de huidige situatie van het project of bedrijf waar je in wil investeren in kaart. Ben je tevreden met de gezondheid van het bedrijf? Dan kun je beginnen met het maken van de eerste stappen van het kopen van Kaspa.

Kaspa is de eerste cryptocurrency op de wereld die de blockDAG technologie heeft geïntroduceerd. Deze technologie maakt parallelle blokken en onmiddellijke transactiebevestiging mogelijk. Hiermee onderscheidt Kaspa zich van de traditionele blockchains, zoals Bitcoin. Het gebruik van deze technologie zorgt uiteindelijk voor een hoge beveiliging, tegelijkertijd wordt er ook een hoge blokkering percentage behouden. Verder zijn de bevestigingstijden razendsnel. Je transactie wordt namelijk al binnen 10 seconden bevestigd. Zelfs marktleider Bitcoin is niet zo snel. Bij Bitcoin duurt een bevestiging 10 minuten. Ook is dit sneller dan bij Ethereum.

Naast de snelle bevestiging zijn er ook andere zaken die Kaspa uniek maken ten opzichte van de andere cryptocurrency’s. Ze hebben namelijk een hoge transactie doorvoer doordat ze gebruiken maken van de GhostDAG protocol die ervoor zorgt dat de bloksnelheid -en grootte kunnen worden vergroot in de mate die het netwerk aankan. Daarnaast optimaliseert Kaspa ook de bandbreedtekosten en de netwerkinfrastructuur voor een hoge doorvoer.

Verder zijn er vele Kaspa community’s op social media, zoals Facebook en Twitter. Als beginner is het handig om je aan te sluiten bij een community. Zo zit je namelijk met mensen die wat meer ervaring hebben en die je wellicht kunnen helpen.

Nadat je je grondige onderzoek hebt afgerond, krijg je een beter beeld van de juiste koop- of verkoopmomenten. Het is moeilijk om het perfecte moment in te schatten, maar als je hier dichtbij komt, mag je al heel blij zijn.

Alleen veilige en betrouwbare Kaspa exchanges

Nadat je klaar bent met onderzoeken kun je een Kaspa exchange aanschaffen. Bij ons kun je verschillende overzichten vinden met exchanges die jouw betrouwbaarheid en veiligheid kunnen garanderen. Het is handig om bij elke exchange langs te gaan, zodat je kunt kiezen voor één die volledig bij jou past.

Houd er rekening mee dat er altijd risico’s bestaan bij het kiezen en gebruiken van een exchange.

De exchanges die wij aanraden bieden allemaal een built-in wallet aan, zodat jij je Kaspa coins netjes bij elkaar hebt. Ook bieden alle exchanges bekende betalingsmethoden aan, zoals iDEAL of Bancontact. In onderstaand lijstje hebben we ook aandachtspunten verzameld die je moet kennen voordat je een exchange aanschaft:

 • Handelen kost geld, per transactie betaal je handelskosten.
 • Het kopen van Kaspa zonder ID of verificatie is sinds 2020 niet meer mogelijk door de nieuwe Europese regelgeving. Exchanges worden tegenwoordig gezien als financiële instellingen. Daarom zijn ze verplicht om een KYC controle uit te voeren.
 • Wij werken uitsluitend samen met exchanges die geregistreerd zijn bij de Nederlandse bank of met een partij die een samenwerking heeft met een bij DNB geregistreerde partij. Wees je ervan bewust dat er altijd een eigen risico speelt, want een exchange kan op elk moment failliet gaan.

Hoe kies ik een broker/exchange om Kaspa te kopen?

Er zijn vele exchanges op de markt waarbij je je kunt aansluiten, maar welke moet je nu kiezen? Dat kan lastig zijn en keuzestress opleveren. Om dit te voorkomen hebben we de belangrijkste punten op een rijtje gezet waarmee een exchange zich kan onderscheiden. Hierdoor kun je zo snel mogelijk een Kaspa exchange aanschaffen die voldoet aan jouw wensen en behoeften.

 • Hoe hoog zijn de handelskosten per transactie?
 • Heeft de exchange verschillende munten in bezit (een groot aanbod)
 • Zijn er betrouwbare betalingsmethoden beschikbaar? (iDEAL, PayPal, Bancontact of creditcard).
 • Kun je goede ondersteuning krijgen?
 • Wordt er gebruikgemaakt van makkelijke verificatiesystemen?
 • Heeft de exchange en registratie bij De Nederlandsche Bank?

Door deze vragen voor jezelf te beantwoorden kun je bepalen welke exchange de meeste specificaties heeft die voldoen aan jouw eisen. Op deze manier kun je de ideale Kaspa exchange voor jou vinden!

Houd rekening met een extra risico bij een exchange die geen registratie bij De Nederlandsche Bank heeft. De druk van DNB kan ervoor zorgen dat een partij moet stoppen in Nederland en dat alle funds overgezet moeten worden. Zoals we hebben gezien bij Binance.

[wp-faq-schema title=”Veelgestelde KAS Vragen” accordion=1]