Ethereum kopen met iDEAL als betaalmethode

Via de volgende organisaties is het veilig en vertrouwd om je Ethers via iDEAL te kopen:

Aanbieder Omschrijving
Bij Litebit Ethereum met iDEAL kopen
Bezoek Litebit
Litebit is een Nederlands bedrijf dat iDEAL betalingen accepteert. De Ethereum prijs varieert op ieder moment van de dag, dus vergelijk goed waar je goedkoop Ethereum kunt kopen. Om Ethereum op te slaan en te bewaren is een externe wallet vereist. Litebit biedt naast Ethreum tientallen andere crypto’s die te koop zijn met iDEAL, waarvan ongeveer de helft gemakkelijk opgeslagen kan worden in de eigen omgeving.
Bij Bitrush Ethereum met iDEAL kopen
Bezoek Bitrush
Bitrush 1% Coupon
Amsterdamse broker dat al vele jaren ervaring heeft met het verstrekken van cryptocurrenct aan particulieren. De website is zo ontwikkeld dat dit met een aantal muisklikken gerealiseerd kan worden en gemakkelijk via iDEAL Ethereum gekocht kan worden. Je kunt hier de top vijf populairste coins aanschaffen tegen een schappelijke prijs. Met de Bitrush Coupon profiteer je nog eens van 1% extra korting bovenop je aankoop. Om Ethereum te beheren is een wallet vereist. Hiervoor kun je Exodus gebruiken, deze is beschikbaar voor Windows en Mac.
Bij BTC Direct met iDEAL Ethereum kopen
Bezoek BTC Direct
De eerste grote speler in Nederland die de potentie van Ethereum heeft ingezien en deze standaard in het assortiment aanbiedt. De betaalmogelijkheden bij deze cryptocurrency gigant zijn gericht op Europese consumenten en bieden de mogelijkheid om Ethers te kopen via iDEAL. Na de eerste verificatie kun je tot € 1000 per dag aanschaffen. Wil je voor hogere bedragen coins kopen dan zit hier een strengere verificatie aan verbonden. Bekijk de website voor meer informatie hierover.
Bij Anycoin Direct met iDEAL Bitcoin kopen
Bezoek Anycoin Direct
Nederlands bedrijf dat zich richt op meerder populaire cryptocurrencies. Zij hebben bekende, maar ook minder bekende coins in het assortiment opgenomen. Gelukkig zit Ethereum standaard in het assortiment en kun je deze gemakkelijk kopen met iDEAL.

Bij alle bovenstaande leveranciers geldt dat er een aparte digitale wallet noodzakelijk is om Ethereum in op te slaan en uit te geven. Er zijn op dit moment helaas nog weinig Nederlandse of internationale Ethereum leveranciers die het mogelijk maken om Ethers via iDEAL aan te schaffen. Onze verwachting is dat deze bij de grote spelers snel in het assortiment wordt opgenomen, gezien de potentie en de zeer sterke groei de afgelopen perioden. Aanbod van iDEAL zal als eerste worden aangeboden door Nederlandse bedrijven, denk hierbij aan Bitonic, mochten zij deze coin opnemen in hun assortiment. De meeste Nederlanders hebben een voorkeur voor iDEAL betalingen, aangezien dit erg gemakkelijk is en je betaalt vrijwel meteen. Ongeacht bij welke bank je zit, je kunt direct geld overmaken en de leverancier weet direct dat hij zijn geld zal ontvangen.

De Ethereum prijzen zijn erg variabel en kunnen op elk moment van de dag verschillen. Vergelijk dus goed bij bovenstaande partijen waar Ethereum op dit moment het goedkoopst is. De Ethereum prijs wordt automatisch opgehaald door deze websites, en kan dus sterk van elkaar verschillen.

Voordelen Ethereum kopen met iDEAL

  1. Organisatie ontvangt direct de betaling
  2. Door de snelheid kan er direct geleverd worden
  3. Organisatie is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
  4. Organisatie heeft een zakelijke rekening
  5. Makkelijk en vertrouwd voor Nederlandse consumenten