Skip to content

Stellar kopen?

Waar kan je veilig en betrouwbaar Stellar kopen?

Via deze pagina kan jij eenvoudig Stellar kopen bij een veilige en betrouwbare broker met goed reputatie in Nederland en België. Wij tonen in verschillende overzichten de goedkoopste Stellar broker van dit moment, de snelste broker en brokers die een app aanbieden.

Top 3 Stellar exchanges met iDEAL en Bancontact

Top 3 XLM exchanges die Stellar kopen met iDEAL mogelijk maken, inclusief een XLM wallet, mobiele app en andere betaalmethodes (Bancontact, PayPal en creditcard).

Bitvavo Exchange

🏆 Marktleider Nederland
1,5+ miljoen klanten

1. Bitvavo

Bitvavo reviews trustpilot

Max. 0.25% taker fee / 0.15% maker fee
200+ crypto's met iDEAL, Bancontact en PayPal
DNB Registratie

🎁 Tijdelijk 20 euro gratis crypto
+ € 10.000 gratis verhandelen.

Bybit exchange

🔥 Zeer lage trading kosten.
15+ miljoen klanten.

2. Bybit

Bybit Twitter followers

Maximaal 0.10% spot trading fees
800+ crypto's met iDEAL, Bancontact en creditcard
Fondsen beheer via SATOS met DNB registratie

🎁 Tijdelijk 40 euro gratis crypto, tot $30k stortingsbonus en 10% korting op fees.

Coinmerce Exchange

3. Coinmerce

Coinmerce reviews trustpilot

0.50% via app / max. 0.20% via exchange
350+ crypto's met iDEAL, Bancontact en creditcard
DNB registratie

🎁 Tijdelijk €5 BTC en €5 ETH gratis na KYC.

Deze brokers blinken onder andere uit in hun snelheid. Doordat je een eigen XLM bewaarportemonnee (wallet) ontvangt, kunnen zij zeer snel jouw Stellar leveren. Uiteraard hebben de meest moderne brokers ook gewoon een app. Via de app kan je veilig Stellar kopen met iDEAL, Bancontact en creditcard.

Direct online Stellar kopen

Waar kan ik online Stellar kopen?

Waar voorheen veel technische kennis nodig was, is dat nu verleden tijd. Online Stellar kopen is net zo eenvoudig als het kopen van een product bij Bol.com. Betaal eenvoudig met iDEAL, Bancontact of creditcard en krijg je XLM-token geleverd in jouw eigen bewaarportemonnee. Investeren in Stellar Lumens kan al vanaf € 1.

Hoe Stellar kopen infographic

Goedkoop Stellar kopen met iDEAL

Zeker voor nieuwe investeerder is het goed om te weten dat ieder verkooppunt zijn eigen koersen bepaalt en handelskosten in rekening brengt. Veel brokers tonen dit niet transparant en dan kan je er vaak vanuit gaan dat de kosten eigenlijk net even te hoog zijn. Met onderstaande software kan je snel Stellar prijzen vergelijken en zo de goedkoopste broker selecteren. Alle getoonde prijzen zijn inclusief handelskosten.

 

Stellar Kopen

Hoe werkt Stellar kopen?

 1. Kies een geschikte broker
 2. Stort tegoed met iDEAL of Bancontact
 3. Wissel je tegoed om voor XLM
 4. Voila, je bent een Stellar eigenaar
Registratie bij DNB of partner
Nederlandse support
Cold wallet opslag
Voldoen aan regelgeving
iDEAL en Bancontact
Creditcard

REGISTRATIE NEDERLANDSCHE BANK

Alle getoonde brokers zijn geregistreerd bij De Nederlandsche Bank of werken samen met een geregistreerde partij.

Waar moet je rekening mee houden voordat je Stellar kopen gaat?

Investeren in de crypto markt is erg risicovol, de koersen kunnen namelijk snel stijgen en dalen. Dit geldt ook voor de Stellar koers. Zeker als je gewend bent om traditionele aandelen te verhandelen, dan is de crypto markt een stuk volatieler. Een koersverschil van 10 procent op één dag komt regelmatig voor, houd hier dus rekening mee. Daarnaast gaat crypto trading 24/7 door en stopt dit nooit, ook niet in de weekenden of op feestdagen. De prijsactie kan dus ook plaatsvinden wanneer het voor jou ’s nachts is.

Wanneer koop je Stellar?

Het volgende waar je rekening mee moet houden is dat je goed onderzoek moet doen voordat je gaat investeren in Stellar. Koop Stellar bijvoorbeeld niet alleen omdat je van iemand gehoord hebt dat de prijs gaat stijgen. Er zijn mensen die betaald worden voor het promoten van een bepaalde munt. Zeker grote YouTubers en Twitteraars worden regelmatig betaald om promotie te doen voor projecten. Doe dus altijd zelf onderzoek en gebruik hiervoor meerdere verschillende bronnen. Neem in je onderzoek ook de huidige activiteit van het team mee en kijk of de code nog wordt bijgewerkt.

Zeker in Nederland en België zijn wij erg verwend met het aanbod van brokers. Stellar kopen met iDEAL, Bancontact of creditcard is nu mogelijk zonder enige technische kennis en zonder het installeren van speciale software. Alle brokers op deze pagina faciliteren ook een eigen wallet en je kan al investeren vanaf € 1.

Alleen veilige en betrouwbare Stellar brokers

De XLM broker selectie op deze pagina is nauwkeurig samengesteld en alleen de beste brokers zijn uitgekozen. Deze brokers zijn uitermate geschikt voor beginnende en ervaren crypto investeerders. Factoren die wij belangrijk vinden zijn: eerlijke prijzen, een gebruiksvriendelijk systeem en een goede track record. Brokers die dus structureel te hoge prijzen in rekening brengt of geen wallet software aanbieden zul je niet op deze pagina vinden. Zeg nou zelf, iedereen levert toch dezelfde XLM coin, waarom meer betalen?

Alle bedrijven die op deze pagina staan zijn gevestigd in Nederland en betalen toezicht kosten om crypto te mogen verkopen in Europa. Je kan er dus vanuit gaan dat ze 100% betrouwbaar zijn.

Beleggen in Stellar? Houd rekening met deze punten:

 • De prijzen kunnen ook fluctueren tijdens het aanschaffen.
 • Bij iedere broker betaal je handelskosten. Door de goedkoopste Stellar broker te selecteren kan je hier flink op besparen. Gebruik hiervoor onze widget.
 • Brokers worden gezien als een financiële instelling en moeten precies weten met wie zij zakendoen. Stellar kopen zonder ID is dus nergens meer mogelijk.
 • Afrekenen met PayPal of Paysafecard lukt alleen met een flinke omweg en een hoge fee van minimaal 10%.

Hoe kies ik een broker om mijn Stellar te kopen?

Je kan op onze pagina bekijken welke eigenschappen een broker volgens jou moet hebben en wat jij belangrijk vindt. Wij vinden de volgende punten belangrijk bij het kopen van Stellar:

 • Lage kosten en zeker geen onverwachte kosten, zoals extra transactiekosten of administratiekosten.
 • Veilig en betrouwbaar platform.
 • Een mobiele app.
 • Groot assortiment.
 • Nederlandse klantenservice.

Uiteraard kan het zijn dat jij andere punten belangrijk vindt voor jouw XLM broker. Een ding dat zeker is, is dat je een eigen wallet en een gebruiksvriendelijk systeem krijgt. Dat maakt Stellar kopen al een stuk makkelijker.

Heb je nog vragen over het investeren in XLM, neem dan gerust contact met ons op. Wil je meer weten over deze munt, bekijk dan onze Stellar (XLM) pagina.

[wp-faq-schema title=”Veelgestelde Stellar Vragen” accordion=1]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *