Happycoins Review

Happycoins.com biedt een platform waar je zowel Bitcoins kunt kopen als verkopen. Het is een volledig Nederlands bedrijf uit Ouderkerk aan den IJssel dat internationaal opereert. De website is beschikbaar in zes verschillende talen, waaronder Nederlands en Engels. Happycoins is daarom niet alleen erg populair onder de Nederlandse gebruikers, maar over de gehele wereld. Niet alleen vanwege de internationale ondersteuning, maar ook vanwege scherpe prijzen met relatief lage fees. Hoewel de website redelijk simpel oogt zijn de processen aan de achterkant volledig geautomatiseerd. Bij het bestellen van een Bitcoin wordt het verzendproces direct in gang gezet en ontvang je volautomatisch je crypto’s, maar daar later meer over. Dit bedrijf is al vanaf 2012 een broker voor vele klanten in Nederland en het buitenland met niet meer dan 10 mensen in dienst. Hun doel is Bitcoins aanschaffen zo makkelijk mogelijk te maken, en dit hebben ze weten te realiseren door Bitcoins met 1-klik op de knop te kunnen kopen. Alles gaat net even iets anders bij HappyCoins, maar dat leggen wij je graag uit.

Gratis € 5 aan Bitcoin via CryptoTips

Als je via ons voor minimaal € 100 aan Bitcoins koopt geeft HappyCoins jou eenmalig € 5 aan Bitcoins cadeau.
Activeer Korting
Altijd Geldig

Bitcoins kopen bij HappyCoins

Om Bitoins te kunnen kopen bij deze partij dien je een accountcode in voeren. Deze code ontvang je bij het registreren van je account en bestaat uit een reeks van acht tekens. Bij het aanmaken van je account dien je alle gegevens op te geven die relevant zijn voor je aankoop. Je e-mailadres voor notificaties, je rekeningnummer voor verificatie en je Bitcoin ontvangstadres om de coins te ontvangen. Direct na het aanmaken van je account ontvang je je unieke code en een bevestiging van je gegevens. Door gebruik te maken van een unieke code hoef je niet iedere keer je gegevens opnieuw in te voeren en kun je met 1 klik je bestelling afronden. Let goed op dat je de juiste gegevens invoert, want achteraf kan niets gewijzigd worden. Bij je eerste aankoop dien je eerst je bankrekeningnummer te verifiëren door een eerste transactie van 2 euro door te voeren. Na een eerste succesvolle transactie is je bankrekening en je account vertrouwd en heb je de mogelijkheid om voor grotere bedragen Bitcoins te kopen. Hierbij dien je rekening te houden met limieten, maar daar later meer over. Het kopen van Bitcoins geschiedt door het opgeven van je accountcode, betaalmethode en het bedrag. Vervolgens kun je met 1 klik op de knop je bestelling afronden en betalen. De actuele prijs wordt dynamisch getoond op basis van de huidige Bitcoin koers. Betaling is mogelijk met vele verschillende methoden, waaronder iDEAL, Bancontact en bankoverschrijving.

Het verkopen van Bitcoins via HappyCoins

Het verkoopproces van Happycoins is nog makkelijker ingericht dan het koopproces. Het feit dat je gebruikmaakt van een account en een accountcode met daaraan gekoppelde gegevens geeft veel voordelen. Je hoeft bij het verkopen namelijk alleen je accountcode en de hoeveelheid Bitcoin(s) op te geven. Let wel: je dient eerst je bankrekeningnummer te verifiëren, voordat je Bitcoins kunt verkopen. Als je in het verkoopproces zit wordt de actuele Bitcoin koers tijdelijk stopgezet. Het is dan ook raadzaam om je verkoop snel af te ronden, zodat je de juiste koers krijgt. Mocht de transactie langer duren dan kan er een koersverschil optreden. Dit verschil wordt doorgerekend naar de klant, waardoor er een verschil in uitbetaling kan ontstaan. Na het opgeven van je gegevens ontvang je een unieke ontvangstadres. Zorg ervoor dat je de juiste hoeveelheid inclusief een miners-fee overmaakt naar het adres. Zonder deze miners-fee kan de transactie te langzaam zijn en kan je order te laat aankomen en geannuleerd worden. Bij een te late transactie worden de Bitcoins teruggestuurd naar het opgegeven adres in je account. Uitbetaling geschiedt via SEPA overboeking naar je IBAN-rekening en duur ongeveer 1 tot 3 werkdagen.

Prijzen, kosten en fees

De tarieven van HappyCoins verschillen uiteraard gedurende de dag, maar deze moet zeker opgenomen worden in iedere prijsvergelijking. Het is vaak gebleken dat de prijzen per Bitcoin ruim 40 tot 50 euro goedkoper waren dan de concurrentie. De getoonde prijzen zijn exclusief transactiekosten en servicekosten. De servicekosten schommelen tussen de 50 en 60 eurocent en de bankkosten verschillen per methode. Voor iDEAL betaal je bijvoorbeeld 50 eurocent en voor bankoverschrijving 1 euro. Bij aankoop van kleine Bitcoin bedragen betaal je dus relatief veel aan service en transactiekosten. Fijn is dat de Bitcoin prijs zelf soms stukken lager ligt. Daarnaast is er periodiek een HappyHour, waarbij je tegen 0% servicekosten Bitcoins kunt kopen. Tijdens deze actieperiode betaal je dus alleen de bankkosten. Happyhours worden online vermeldt via de socialmedia kanalen.

Verificaties en gestelde limieten

Uiteraard doet ook HappyCoins mee met de wettelijke Know your customer en hanteren van transactielimieten om fraude tegen te gaan. Allereerst dien je altijd eerst een transactie van 2 euro uit te voeren om je bankrekeningnummer te controleren. Het is belangrijk dat de opgegeven naam en achternaam overeenkomt met de bankrekening. Na deze verificatie heb je een daglimiet van € 100 om Bitcoins te kopen. Eén week na je verificatie wordt je account automatisch verhoogd naar Vertrouwd en heb je een limiet van € 2500 per dag. Mocht je sneller willen upgraden naar vertrouwd dan kun je een speciale fast-track aanvragen, waarbij jouw identiteit wordt gecontroleerd. Na de laatste verificatie krijg je de status geverifieerd en kun je dagelijks tot € 5000 besteden.

HappyCoins betrouwbaar en levering

HappyCoins is al jaren actief op de Bitcoin markt in veel verschillende landen. Wereldwijd worden zij steeds populairder nu de Bitcoin ook in waarde begint te stijgen. Als Nederlands bedrijf dien je te voldoen aan een aantal eisen om zaken te mogen doen. Eén daarvan is het inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Digital Currency Services B.V. is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 58556974. Dit houdt in dat zij een legitieme bedrijf zijn en mogen opereren op de zakelijke markt. Daarnaast hebben zij vele externe reviews over hun klantenservice en levering. Wij bieden een platform waar je reviews kunt lezen, maar ook zelf kunt achterlaten. Wij moedigen jou aan om een HappyCoins review achter te laten van jouw ervaring bij dit bedrijf, zeker als dit een goede ervaring was. Hiermee help je bezoekers om een keuze te maken voor een broker en laat je zien dat Happycoins betrouwbaar is.

Vaak de goedkoopste Bitcoin broker van Nederland

HappyHours waarbij je 0% servicekosten betaalt

Geen verificatie door opsturen documentatie

00 van de 5 sterren (0 beoordelingen)
Uitstekend0%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Zeer slecht0%

Contactgegevens:
Digital Currency Services B.V.
IJsseldijk Noord 67
2935 BH Ouderkerk a/d IJssel

facebook.com/HappycoinsEU
@HappyCoinsEU
iDEAL en Bancontact
GiroPay en MyBank
Overschrijving en SOFORT
Vergelijkbaar:
Assortiment:
Limieten:
Tot € 100 bankverificatie
Tot € 2500 na 1 week
Tot € 5000 na verificatie

Nog niet beoordeeld.

Vertel ons wat jij van HappyCoins vindt.