Skip to content

Bitcoin Meester review

BitcoinMeester.nl is een Nederlandse tussenhandelaar voor meer dan 100 verschillende cryptocurrencies. Het bedrijf is relatief nieuw en is live gegaan in augustus 2017. Het platform van Bitcoin Meester maakt het mogelijk om cryptocurrency te kopen, te verkopen en op te slaan zonder enige technische kennis. Het bedrijf is gevestigd in Aalsmeer en is onderdeel van Coin Meester B.V. Later in onze review doen wij grondig onderzoek naar de Kamer van Koophandel gegevens van dit bedrijf. Het systeem van Bitcoin Meester werkt eenvoudig en is minimalistisch opgezet zodat het direct duidelijk is welke handelingen je moet verrichten. Het assortiment is na de update van 5 mei 2018 flink uitgebreid en er zijn meer dan 100 verschillende cryptomunten beschikbaar. Dit platform biedt de oplossing om vrijwel alle populaire munten te kopen en te verkopen op één plek. In deze Bitcoin Meester review bekijken wij het platform, onderzoeken wij de betrouwbaarheid en geven wij een eindoordeel. Op deze pagina heb je ook de gelegenheid om je eigen ervaring achter te laten via ons beoordelingssysteem.

BitcoinMeester.nl Eigenschappen
Review Bitcoin Meester, cryptocurrency kopen bij bitcoinmeester.nl
Bekijk aanbod van Bitcoin Meester
Grootste assortiment van NL, 200 verschillende munten
Gemakkelijk betalen met iDEAL of bankoverschrijving
Officieel geregistreerd bij De Nederlandsche Bank
iOS app en Android app beschikbaar
3% rente op stablecoins

Meer dan 100 verschillende cryptocurrencies dat steeds verder groeit

Bitcoin Meester biedt na de update van 5 mei 2018 vrijwel alle cryptomunten die in de top 100 van Coinmarketcap staan. Het assortiment is inmiddels gegroeid tot meer dan 100 verschillende munten, waarvan de meeste nog niet door andere Nederlandse brokers worden aangeboden. Bitcoin Meester maakt het mogelijk om vrijwel alle munten op één plek aan te verhandelen, waardoor het nu niet meer noodzakelijk is om dit op verschillende platformen te doen. Het systeem werkt behoorlijk prettig en het is direct duidelijk welke handelingen er verricht moeten worden. Het is duidelijk dat dit bedrijf het niet alleen wilt houden bij het aan- en verkopen van munten. Op de roadmap van 2018 staat de mogelijkheid voor stop-loss orders en de mogelijkheid om iedere coin tegen iedere coin te wisselen. Hierdoor is het niet meer noodzakelijk om de munten eerst om te ruilen tegen Bitcoin of Euro’s.

Euro’s storten met iDEAL of bankoverschrijving

Om cryptocurrency te kopen dien je eerst euro’s te storten. Dit kan door een betaling te doen met iDEAL (directe verwerking) of door middel van een bankoverschrijving (2 werkdagen verwerkingstijd). Het minimale stortingsbedrag is vastgesteld op € 50. Hierdoor kun je met een relatief kleine investering al beginnen met het kopen van cryptocurrency. Als je al beschikt over cryptomunten dan kun je deze versturen naar je Bitcoin Meester wallet en deze omruilen voor een andere crypto. Als de storting is voltooid kun je je euro tegoed besteden in het platform. Het bedrag zie je bovenaan onder PORTEFEUILLE WAARDE staan.

Cryptocurrency kopen bij Bitcoin Meester

Cryptocurrency kopen widget bij Bitcoin MeesterAls je euro’s toegevoegd zijn aan je account of als je zelf cryptocurrency hebt overgemaakt naar Bitcoin Meester kun je een munt naar keuze kopen. Door op Kopen achter een munt te klikken kun je zelf bepalen hoeveel je van deze munt inkoopt. Als je zelf cryptocurrency gestort hebt dan moet je deze eerst verkopen voor euro’s, voordat je een nieuwe munt kunt kopen. Als je tegoed toereikend is en je een keuze hebt kunnen maken dan kun je je aankoop bevestigen door op Kopen te klikken. De nieuwe munten worden direct toegevoegd in je wallet. Je kunt zelf bepalen of je ze in beheer laat van dit bedrijf of dat je ze verstuurd naar een wallet die je zelf in beheer hebt. Wij raden je altijd aan om je munten te versturen naar een wallet die je zelf in beheer hebt. Voor het versturen van munten uit het portaal wordt een fee gerekend.

Cryptocurrency verkopen bij Bitcoin Meester

Het verkopen van cryptocurrency gaat vrijwel hetzelfde als het aankopen, maar dan precies omgekeerd. Om cryptomunten te verkopen moet je uiteraard wel in het bezit zijn van een munt dat aangeboden wordt door Bitcoin Meester. Als je munten in het portaal zelf staan dan weet je zeker dat het bedrijf je munten ondersteund. Als je het vanaf een wallet verstuurd van een andere partij dan moet je nog eens dubbel controleren of de munt voorkomt in het systeem. Om munten te verkopen klik je in het overzicht achter de gewenste coin op Verkopen. Selecteer vervolgens in het scherm het tabblad Verkopen. Je hoeft niet alles meteen te verkopen, en het is mogelijk om slechts een fractie weg te doen. Nadat je op Verkopen hebt geklikt wordt het tegoed in euro´s toegevoegd aan je account. Je kunt zelf bepalen of je hiervan een andere munt koopt of dat je dit laat uitbetalen op je bankrekening. Als je het uit laat betalen op je bankrekening dien je wel eerst je rekening te verifiëren. Hier lees je in het volgende onderdeel meer over.

Verificaties en gestelde limieten

Uiteraard moet ook Bitcoinmeester.nl zich houden aan de Nederlandse wet- en regelgevingen en moeten zij precies weten met wie zij zakendoen. Dit geldt pas vanaf een bedrag van € 100 per week of als je geld wilt laten uitbetalen op je rekening. Als je iedere week € 100 aan cryptocurrency wilt kopen hoef je je dus niet verder te verifiëren dan alleen je e-mailadres.

Door alleen een rekeningverificatie uit te voeren kun je het limiet verhogen naar € 1500 per week en kun je uitbetalingen laten doen op je bank. Deze verificatie is alleen noodzakelijk, zodat Bitcoin Meester weet wie jij bent en dat je geen crimineel geld gebruikt. De verificatie is nog geen 30 seconden werk en gebeurt door een iDEAL betaling van € 0,10. Als je dus een storting hebt gedaan dan is je bankrekening direct geverifieerd.

Mocht je meer willen besteden dan kun je het limiet verhogen naar € 15 000 door een kopie van je identiteitsbewijs op te sturen. Deze verificatie is niet verplicht en is alleen noodzakelijk als je het limiet wilt verhogen. Bitcoin Meester controleert het identiteitsbewijs en verhoogt het limiet als alles in orde is. Mocht je nog meer willen besteden dan kun je contact opnemen.

bitcoin meester verificaties en limieten

Prijzen, kosten en fees bij Bitcoin Meester

Een account aanmaken is 100% gratis en je hoeft alleen een e-mailadres op te geven. Bitcoin Meester hanteert een variabele fee en is afhankelijk van de vraag en aanbod op verschillende exchanges. Wij hebben de huidige marktprijs (bron: CoinMarketCap) vergeleken met de prijs die deze partij rekent.

Coin Marktprijs Bitcoin Meester Prijs Fee
Bitcoin (BTC) € 8 406,05 € 8 497,65 1.1 %
Ethereum (ETH) € 710,09 € 739.09 3.9 %
Litecoin (LTC) € 183.72 € 186.32 1.4 %

Het verdienmodel van een broker (tussenhandelaar) zijn deze fees. De fees die gerekend worden zijn zeker niet de goedkoopste die te vinden zijn. Houd er wel rekening mee dat dit slechts een momentopname is en dat de fee op ieder moment van de dag anders kan zijn. Doe altijd zelf goed onderzoek naar welke broker op het moment dat jij wilt kopen het goedkoopst is. Je vindt hier een overzicht van alle brokers.

Verder wordt er € 1,00 ingehouden bij het storten van geld in je account en wordt er een fee gerekend voor het versturen van je coins naar een externe wallet. Deze fee wordt gebruikt om je transactie te versturen.

Bitcoin Meester betrouwbaar en KvK-informatie

Bitcoin Meester is een bedrijf uit Aalsmeer dat onderdeel is van Coin Meester B.V. Deze Besloten Vennootschap is opgericht op 14-06-2017 en staat geregistreerd op hetzelfde adres als het contactadres van Bitcoin Meester. Om zo grondig mogelijk onderzoek te doen hebben wij betaalde Kamer van Koophandel uittreksels opgevraagd van dit bedrijf om te zien wie erachter zitten. Uiteraard tonen wij geen persoonlijke gegevens, zoals telefoonnummers en voornamen. Deze gegevens zijn voor iedereen inzichtelijk bij de Kamer van Koophandel en is publieke informatie (na betaling). Coin Meester B.V. heeft twee bedrijven als gezamenlijk bevoegde bestuurders:

  • Mijaza B.V. (62628038), waar MJ Zandwijken de zelfstandig bevoegde bestuurder is
  • Boemis B.V. (70583536), waar B Meuleman de zelfstandig bevoegde bestuurder is

Het bedrijf kan op afspraak bezocht worden op Thailandlaan 6 in Aalsmeer. Op dit moment heeft deze organisatie tienduizenden klanten en zal dit aantal in de toekomst snel toenemen. Zelf hebben wij ook een aantal transacties gedaan met de services van dit bedrijf en hebben wij vast kunnen stellen dat Bitcoin Meester betrouwbaar is.

Bitcoin Meester probeert een gebruiksvriendelijk platform neer te zetten en proberen waar anderen de fout in gaan beter te doen. Denk hierbij aan dat ze altijd ervoor zorgen dat er voorraad is en dat er geen ledenstops worden ingelast. Ze vinden het belangrijk om altijd bereikbaar te blijven en beantwoorden mailtjes binnen een uur, ook ’s avonds en ’s nachts. Support wordt altijd geleverd in het Nederlands en de telefoon wordt niet zomaar uitgeschakeld als het druk wordt.

Heb jij iets gekocht bij Bitcoin Meester en wil jij graag je ervaring delen? Dat kan via onderstaande beoordelingsformulier.

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van de 5 sterren (gebaseerd op 21 beoordelingen)
Uitstekend95%
Goed5%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Zeer slecht0%

 

Contactgegevens:
Coin Meester B.V.
Bitcoinmeester
Thailandlaan 6
1432DJ Aalsmeer

KvK nummer:
68955820

085 007 6000
iDEAL en Bankoverschrijving
Vergelijkbaar:
Assortiment:
Limieten:
Tot € 100 e-mailverificatie
Tot € 1500 rekeningverificatie
Tot € 15 000 id verificatie

Alle bitcoinmeester.nl reviews:

Rated 5,0 out of 5
2 januari 2019

Super gewoonweg.

Heel snelle en goede support gehad via mail..

Marc
Rated 5,0 out of 5
7 november 2018

Dit is HET platform voor mensen die niet teveel drukte willen hebben van handelen met crypto

Eenvoudig met Ideal betalen snel wisselen van coin’s het kan allemaal

verbeterpunten kan ik niet noemen het loopt allemaal geweldig soepel

Evert
Rated 5,0 out of 5
30 oktober 2018

Net maar is account geopend, ging vlekkeloos

Coins kopen eitje iedereen kan het

gewoon duidelijke site, prima snelle server en belachelijk goed werkend platform, kost misschien iets meer

als bij andere (chinese bedrijven) maar alles ineen schept het vertrouwen!!

Evert
Rated 5,0 out of 5
28 september 2018

Top service! Met een probleem altijd snel geholpen!

Pat
Rated 4,0 out of 5
31 augustus 2018

Tot nu toe zeker een positieve indruk.

Je krijgt binnen zeer korte tijd antwoord.

Ik denk/hoop, een blijverdje!!

Chris Davis

Vertel ons wat jij van Bitcoin Meester vindt.