Regalcoin Review

Passief inkomen door REC coins uit te lenen

Ontdek nu hoe je een passief inkomen kunt generen door dagelijks rente te ontvangen met het uitlenen van REC coins.

Regalcoin is een investeringsplatform dat op 21 september 2017 is gelanceerd. Het domein Regalcoin.co was al ruim twee maanden daarvoor geregistreerd. Om geld op te halen en het platform te financieren is Regalcoin gestart met een ICO (Initial Coin Offering). De ICO was extreem succesvol en Regalcoin begon dan ook met een zeer goede start. Op het moment van schrijven is de REC coin ruim 13 keer meer waard dan tijdens de ICO.  In ons artikel zullen wij dieper ingaan op de services van dit bedrijf en welke voordelen dit kan bieden. Na het lezen van onze review kun je zelf nagaan of Regalcoin betrouwbaar is.

Wat is Regalcoin?

Regalcoin is een investeringsplatform, waarbij je geld kunt verdienen op verschillende manieren. Je kunt je REC coins staken om het netwerk te verbeteren, dit houdt in dat je je coins vasthoudt in een wallet. Hoe langer je de coins vasthoudt des te meer rente je krijgt uitgekeerd. Ook kun je speculeren op de markt met deze coin, en deze kopen wanneer de waarde laag is en weer verkopen wanneer de waarde gestegen is. Veruit het populairste programma is het uitleen programma, waar je REC coins uitleent aan Regalcoin en hierover dagelijks een rente ontvangt. Je kunt dit principe vergelijken met je spaarrekening en de bank. Het verschil is dat je hier dagelijks uitbetaalt krijgt, dat de rente variabel is en dat er veel hogere rente’s gerealiseerd kunnen worden. Regalcoin gebruikt naar eigen zeggen de RECAT Trading Bot om te speculeren op de markt. De winsten die deze bot realiseert wordt weer onderverdeelt over de gebruikers in de vorm van een percentage. Hiervan gaat een gedeelte naar de gebruikers en een andere gedeelte naar de ontwikkelaars. Dit programma lijkt dus heel erg op het BitConnect programma.

Hoe kom ik aan RegalCoins?

Het programma is nog volop in ontwikkeling en de ingebouwde exchange is nog niet vrijgegeven. Op dit moment moeten de Regalcoins nog gekocht worden via een andere exchange, namelijk via CoinExchange.io. Wij hebben een videotutorial gemaakt hoe Regalcoins aangeschaft kunnen worden. Zodra de ingebouwde exchange werkt dan kun je gewoon via het platform zelf je Bitcoin omruilen voor REC coins, maar voor nu is dit de enige optie.

Uitlenen en herinvesteren

Om REC uit te kunnen lenen heb je voldoende saldo nodig. Het is vereist om minimaal $100 dollar te investeren in het platform en het bedrag moet in een veelvoud van tien zijn. Het bedrag dat je gaat investeren mag je zelf weten en uiteraard geldt hoe meer je investeert des te meer het oplevert. Iedere dag wordt een rente gegeven en bijgeschreven in je account. Je bent vrij om je rente op te nemen wanneer je maar wilt. Je initiële investering wordt 99 dagen vastgehouden en dit kan pas na 99 dagen opgenomen worden. Het is dus niet mogelijk om tussendoor je investering terug te halen. Deze 99 dagen zijn relatief kort als je dit vergelijkt met het BitConnect platform, waar pas na 299 dagen je investering wordt vrijgegeven. Hogere investeringen worden gestimuleerd door het geven van een extra rentepercentage om te 11 dagen. Je komt in aanmerking voor een bonuspercentage bij een investering van $10 000 of meer.

InvesteringRECAT Trading BotBonusKapitaal Vrijgeven
$ 100 tot $ 9.990Volatility software V.0.1GeenNa 99 dagen
$ 10.000 tot $ 24.990Volatility software V.0.1+ 1% Om de 11 dagenNa 99 dagen
$ 25.000 tot $ 49.990Volatility software V.0.1+ 1,3% Om de 11 dagenNa 99 dagen
$ 50.000 tot $ 100.000Volatility software V.0.1+ 1,6% Om de 11 dagenNa 99 dagen

Naast het opnemen van je winsten is het ook mogelijk om het verdiende geld te herinvesteren in het programma. Hierdoor wordt je totale actieve investering hoger, waardoor je dagelijks meer gaat verdienen. Net als bij BitConnect kun je ook hier gebruik maken van compound interest en kun je een exponentiële groei realiseren door je winsten te herinvesteren. Of je hiervan gebruik wilt gaan maken mag je volledig zelf weten.

Dagelijks geld verdienen door REC coins uit te lenen

Ontdek nu hoe je een passief inkomen kunt generen door dagelijks rente te ontvangen met het uitlenen van REC coins.

Hoe werkt het RegalCoin programma?

De indeling kan op het eerste gezicht voor wat verwarring zorgen, maar als je er iets meer aandacht aan besteed wordt het steeds duidelijker.

Dashboard van RegalCoin

Met het knopje Lending kom je terecht op de investeringspagina. Om te investeren moet je beschikken over REC en iedere investering moet minimaal uit $100 bestaan. Door te klikken op Pay from RegalCoin wallet voltooi je je investering en heb je je coins uitgeleend aan RegalCoin. Met de knop Reinvest kun je een herinvestering doen. Opvallend is dat een herinvestering ook minimaal $100 moet zijn. In de dashboard zelf heb je een overzicht van je Regalcoins, Bitcoins en dollars. Daaronder wordt weergegeven hoeveel je vandaag hebt verdient, hoeveel in totaal en hoeveel je op dit moment uitgeleend hebt. Daaronder zie je je statistieken van het aantal mensen die je hebt uitgenodigd, en je verdiensten aan de linker en rechterkant. Onderaan de tabel zie je de gegeven rente’s van gisteren, vandaag en morgen.

Wij hebben zelf € 100 aan Bitcoin omgezet in 9.46611657 REC om dit vervolgens weer uit te lenen in het programma. Wij houden de CryptoTips community op de hoogte via ons YouTube Channel.

RegalCoin betrouwbaar

Na het lezen van ons artikel kun je zelf bepalen of RegalCoin betrouwbaar is. Er gaan geruchten rond dat RegalCoin niet beschikt over een tradingbot, maar dat de rente’s worden uitbetaald door nieuwe leden. Daarnaast is het bedrijf niet transparant over wie erachter zit. Het eerste punt kan door zowel de voorstanders als de tegenstanders van Regalcoin niet hard gemaakt worden. Het valt simpelweg niet te bewijzen of zij wel of niet over een tradingbot beschikken. Het tweede punt is eerder een tactische zet dan een teken van onbetrouwbaarheid. China is een stuk strenger op het gebied van cryptocurrency en kan begrijpen dat je niet je NAW-gegevens wilt vrijgeven. Het is dus een twijfelgeval, net zoals bij BitConnect, en het is zeker niet te voorspellen hoe de toekomst voor dit bedrijf eruit zal zien. Wij hebben zelf € 100 aan Regalcoins gekocht en deze geïnvesteerd in het platform, maar het blijft een zeer risicovolle investering. Wij hebben in ieder geval nog geen duidelijke signalen of bewijzen ontvangen dat dit bedrijf een scam of oplichting kan zijn. Wees je er wel bewust van dat het mogelijk is dat dit bedrijf geen goede bedoelingen heeft en investeer nooit meer dan dat je kunt missen. Het voordeel is wel dat je kapitaal maar 99 dagen vaststaat en daarna wordt vrijgegeven, je beschikt dus veel sneller over je geld dan bij BitConnect.

Hoge dagelijkse rente's, zeker als je dit vergelijks met de Nederlandse banken

Dagelijks je rente opnemen en omzetten in Bitcoin

Kapitaal staat 99 dagen vast

28 oktober 2017

Ik heb regalcoin gezien van het begin tot nu. Ze zijn nu al meer dan 80 dollar waard per coin. Ongelovelijk. Pak de kans om jouw vermogen kunnen te genereren. Good luck!!

Shammah7

Vertel ons wat jij van RegalCoin vindt.

55 van de 5 sterren (1 beoordeling)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Zeer slecht0%

Contactgegevens:
REGAL COINS LIMITED
Avondale, Barton Road
Farndon, Cheshire
CH3 6NL
Verenigd Koninkrijk

regalcoin.co/support
facebook.com/regalcoin/
Vergelijkbaar: