Unix Coin ICO Review

Unix Coin is een nieuw hybride investeringsplatform en de ICO sale start op zondag 26 november 2017 om 16:00 stipt. De website ziet er volledig ontwikkelt uit en oogt professioneel, helaas is dat tegenwoordig geen teken meer of het wel of geen betrouwbaar platform is. Via de website en de whitepaper maakt Unix Coin haar plannen bekent, en geven zij redelijk wat informatie over de coin en het platform. Wij hebben de applicatie, de whitepaper en de social media kanalen bekeken en beoordeeld. Bekijk onderstaande video om een beeld te krijgen van het nieuwe Unix Coin platform.

Unix Coin ICO - Join ons team

Registreer nu een account en koop tijdens de ICO voor goedkoop Unix coins.
Activeer Korting
Altijd Geldig

Houd er rekening mee dat deze review is gedaan in een vroeg stadium, Unix Coin is vrij om een aantal zaken te wijzigen.

Vond je het een interessante video? Abonneer op ons kanaal op niets te missen!

Positieve punten Unix Coin

 • Website oogt zeer professioneel en modern
 • Team achter dit platform heeft ervaring met het opzetten van lending platforms
 • Lage en realistische rente’s
 • Unieke hybride lending platform
 • Domein is voor 10 jaar vooruitbetaald
 • Website is gehost op een dedicated server
 • Actief op social media en duidelijke communicatie
 • Whitepaper is aanwezig
 • Geen gekopieerde teksten
 • Er gaan geruchten rond dat de ontwikkelaars van Hextracoin hierachter zitten

Negatieve punten Unix Coin

 • Eerder project van het team is gefaald (maar gaan door onder dezelfde naam)
 • Ondanks de realistische rente’s, is de opbrengst een stuk lager dan bij andere lending platforms
 • Er gaan geruchten rond dat zij met het vorige project gestopt zijn met uitbetalen
 • Grote kans dat de likes op Facebook gekocht zijn

Prijzen tijdens de Unix Coin ICO:

HoeveelheidPrijs tijdens ICO
0 – 1M$0,90
1M – 2M$1,00
2M – 3M$1,10
3M – 4M$1,20
4M – 5M$1,30
5M – 6M$1,40

Unix Coin whitepaper:

In de roadmap kun je de plannen zien van Unix Coin. Ontwikkeling vond vooral plaats in oktober, de coin is gecreëerd, er is een web wallet aanwezig, de website is gerealiseerd en ze hebben veiligheids-maatregelingen genomen. Wij bevinden ons nu eind november en de ICO vindt redelijk op schema plaats. In december wordt het lending platform inclusief exchange gerealiseerd. Over een maand kunnen we dus al de tokens uitlenen.

In januari verwachten zij vermeldt te worden op coinmarketcap en verwachten ze een coinwaarde van 25 dollar. Dit is slechts een schatting, en kan niemand natuurlijk van te voren weten. Met zoveel lending platforms op de markt is het maar de vraag of zij dat kunnen realiseren.

Daarnaast wordt er een mobiele app ontwikkelt. In februari wordt er vooral gericht op marketing. Aan het einde van het jaar willen ze een coin waarde van 200 dollar hebben. De plannen zijn exact hetzelfde als bij andere ICO’s. De prijs is relatief hoog vergeleken met andere ICO’s. Het eerste miljoen wordt verkocht voor 90 dollarcent en kan oplopen tot 1 dollar 40. Van de 19 miljoen tokens worden er dus 6 miljoen tijdens de ICO verkocht in 30 dagen. Het is wordt dus een hybride lending programma en je kunt op twee manieren je crypto uitlenen. De eerste manier is dus om je crypto voor een bepaalde periode vast te zetten, na deze periode ontvang je je inleg + een percentage rente terug. Dit is vooral bedoeld als een korte termijn investering. Je kunt je crypto dus voor 7 dagen vastzetten en na 7 dagen ontvang je je inleg + 3% terug. Dit is dus niet 3% per dag, maar over de gehele periode. De rente’s liggen tussen de 0,4% en de 0,77% per dag. Hoe langer je je crypto vastzet, des te hoger de dagelijkse rente. Je kunt je crypto met deze methode voor maximaal 45 dagen vastzetten.

De tweede methode is zoals we lending programma’s kennen. Je zet een bepaalde bedrag vast voor een bepaalde periode en ontvangt hier een dagelijkse rente over. De getoonde rente’s kunnen zij dagelijks garanderen en deze liggen een stuk lager dan bij andere platforms. De rente’s kunnen oplopen tot 48% op maandbasis. De periodes dat het kapitaal wordt vastgehouden liggen een stuk lager dan bij bitconnect. Het is een goed teken dat ze geen belachelijk hoge bonussen en rentes geven, dit zijn percentages die duurzaam kunnen zijn voor een platform en toekomst kan hebben.

Als we kijken naar de domeinregistratie zien we dat ze het domein al ruim een jaar in bezit hebben en deze voor de komend 10 jaar gereserveerd en betaald hebben. Dat is een positief punt, maar aan de andere kant ook een kleine investering. Ze hebben dus Facebook, Twitter, Telegram en een Github pagina. Op Facebook hebben ze overduidelijk gekochte likes, op Twitter relatief weinig volgers dus deze zullen waarschijnlijk niet gekocht zijn.

Mijn conclusie over dit platform is dat het een groter risico met zich meebrengt om hierin te investeren. Ze hebben weliswaar ervaring met het opzetten van een project, het listen van een coin op een exchange, maar hebben in het verleden gefaald, en er gaan zelfs geruchten rond dat ze stopten met uitbetalen.

Investeren in UnixCoin is dus een risico en ik adviseer om er zeker niet veel geld in te investeren. Ik hou zelf van het nemen van risico’s en maar ga er niet meer dan 150 dollar instoppen. Een klein beetje om toch mee te gaan met de hype, in de hoop dat de coin meer waard wordt.