HotCrypto ICO Review

HotCrypto biedt weer een nieuw lending platform waar je de HotCrypto (HCR) tokens kunt uitlenen. Daarnaast kun je de tokens staken en traden. Het is een token dat ontwikkelt is op het Ethereum netwerk en heeft een ERC20 interface. De ICO start op vrijdag 15 december om 01:00 en de prijs per token start op $0,50. Let op: de prijs gaat om de 100 000 tokens omhoog en kan oplopen tot $ 4,70. In onderstaande video hebben wij de website, de whitepaper, domeineigenschappen en alle informatie van HotCrypto bestudeerd en gereviewed. Bekijk de video om een beeld te krijgen van het nieuwe HotCrypto platform.

HotCrypto tokensale gaat 9 keer over de kop tijdens ICO

Sale start op $0,50 en eindigt op $4,70. Wees er vroeg bij!
Activeer Korting
Altijd Geldig

Vond je het een interessante video? Abonneer op ons kanaal op niets te missen!

Positieve punten HotCrypto

 • Slechts 8 miljoen tokens in circulatie
 • Hype gevoelig
 • Prijs gaat snel omhoog
 • Modern en professionele uitstraling
 • Plan om een casino te starten in 2018
 • Plan om een webshop te starten in 2018
 • Actief op social media en duidelijke communicatie
 • Whitepaper is aanwezig

Negatieve punten HotCrypto

 • Dashboard ziet er niet mooi uit

Prijzen tijdens de HotCrypto ICO:

HotCrypto Token Prijzen

HotCrypto review:

De website bevat weer voldoende informatie om een indicatie te krijgen over wat de plannen zijn. Er komen maar 8 miljoen hotcrypto’s in circulatie, dat zijn er relatief weinig in vergelijking met andere coins. HotCrypto krijgt veel aandacht en de kans is zeer groot dat alle coins snel uitverkocht zullen zijn. Hoe groter het marktkapitaal wordt des te meer deze coin per stuk waard word en met redelijk weinig coins in ciruculatie zal de prijs sneller gaan stijgen. Zoals eerder gezegd start de ICO op 15 december en eindigt dit op 31 december. 

Tijdens de ICO worden er slechts 1.5 miljoen coins verkocht. De startprijs is 50 dollarcent en de eindprijs is $4.70. De waarde gaat dus al bijna 10x omhoog tijdens de ICO en om de 100K tokens wordt de prijs verhoogd. Hoe eerder je erbij bent des te lager de prijs is en des te hoger de bonus wordt. Ik hoop dat HotCrypto alles goed op orde heeft om alle bezoekers te ondersteunen.

De verschillende investeringsmogelijkheden

 1. Eerste mogelijkheid is staking. Het is niet mogelijk om HCR tokens te minen, maar je kunt ze wel staken. Hiermee kun je een return tot 120% per jaar halen. Ongeveer 10% per maand.
 2. Tweede mogelijkheid om te investeren is door je HCR tokens uit te lenen. Wat meteen opvalt is dat het kapitaal slechts 90 dagen vaststaat. De rente bedraagt tot 40% iedere maand en dat is ongeveer gelijk aan alle andere lending platforms. Afhankelijk van hoeveel je investeert krijg je nog eens een bonus nadat je kapitaal wordt vrijgegeven.
 3. Derde mogelijkheid is traden van de coin. Goede mogelijkheid is om bijvoorbeeld de coins goedkoop in te kopen tijdens de ICO en later te verkopen wanneer deze meerdere malen over de kop is gegaan. De methode is zeer effectief en brengt minder risico’s met zich mee.

Je hebt uiteraard een ERC20 compatible wallet nodig. Ik raad aan om MyEtherWallet te gebruiken, maar ik heb begrepen dat MetaMask ook erg handig is voor als je Chrome of Firefox gebruikt.

Ze hebben ook weer social media. Op Twitter hebben ze sowieso geen gekochte coins en geven voldoende informatie en updates over het platform Daarnaast houden ze ons ook op de hoogte via Telegram. Ze hebben de sourcecode op GitHub gepubliceerd, mocht je daar interesse in hebben kun je die daar bekijken. Op Etherscan en Ethplorer zie je dat de 8M tokens klaar staan om verstuurd te worden.

Het domein is ruim 10 maanden voor de lancering geregistreerd. Dat betekent dus dat ze al een ruime tijd bezig zijn met dit platform. Daarnaast is het domein ook voor de komende 10 jaar afgekocht. Daarnaast is HotCrypto een echt bedrijf dat ingeschreven staat in Engeland onder het nummer: 10588375. Het is een Private limited Company genaamd: Hot Crypto Investment Limited.

Als jij na deze review ook hebt besloten om te investeren in dit platform, meld je dan aan via CryptoTips via één van de uitgaande linkjes. Zo ondersteun je deze website en ons YouTube kanaal.